Dalin

Financiële Dienstverlening

Dalin Financiële Dienstverlening

Linda van Meer
Oosteinderweg 1H
5247 WB Rosmalen

Telefoon: 06-285 640 37
Email: info@dalin.nl

Volg Dalin op LinkedIn


In de afgelopen jaren heeft Dalin Accountancy een zeer uiteenlopende klantenkring opgebouwd. Mijn klanten zijn gevestigd in heel Nederland. Ik ben dan ook niet gebonden aan een bepaalde regio.

Verschillende ondernemers gingen u voor en voelen zich nog steeds prettig bij deze samenwerking.

Referenties


"Hoe krijg ik in een aantal zinnen uitgelegd waarom ik Linda aan iedereen zou aanbevelen? Is het haar flexibiliteit (kantoortijden zijn haar onbekend) en haar commitment? Of haar rust, kunde en daardoor het vertrouwen dat alles in orde is? En dan vergeet ik nog haar pro-activiteit, zodat problemen worden opgelost voordat ze konden ontstaan. Dit alles in combinatie met een warme persoonlijkheid maakt een bezoek aan Linda totaal geen straf. Integendeel zelfs!"
Pieter Kuijpers - Propagare & the soccer project


"Ik werk inmiddels ruim 7 jaar samen met Linda van Meer van Dalin Accountancy.
Na mijn werkzame leven als o.a. directeur van Endemol Nederland heb ik mijn eigen management consultancy bedrijf opgestart. Vanaf dag 1 heb ik met Linda samengewerkt, overleg gevoerd. Haar vakkennis, inlevend vermogen, vriendelijkheid en klantgerichtheid hebben mij tot op de dag van vandaag, buitengewoon aangenaam verrast."
Herman van der Zwan - Swansong Media Management en Consultancy o.a. actief in:
www.beagle.me
www.wedgeviewmusic.com


"Linda is een accountant die naar cijfers kijken leuk maakt. Een Accountant vol passie voor haar werk. Een Accountant die je altijd kan bellen voor vragen die een ondernemer onrust kan geven, waar Linda met een antwoord de rust weer terug geeft. Een Accountant naar mijn hart."
Cor Bouw - Dutch Hair


"Volgens ons staat Dalin Accountancy voor: Betrouwbaar, altijd bereikbaar, komt haar afspraken na en vooral no-nonsense! Wij raden Linda aan iedereen aan."
Wouter Goossens en Eugene Lubbers - Bellytray

"Linda behartigd mijn financiële belangen en dat doet ze goed! Als ondernemer wil je je voornamelijk focussen op je sterke punten. In mijn geval is dat creativiteit en organisatievermogen als regisseur. Dan is het prettig als de financiën in goede handen zijn. Bovendien is Linda pro-actief en komt met handige adviezen en dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige meid!"
Norbert Paak – Very Strawberry


"Linda (Dalin) is een betrouwbare accountant die weet waar ze het over heeft. Vraagstukken vanuit het bedrijf worden snel opgepakt en goed onderbouwd beantwoord. Linda is goed buiten de kantooruren bereikbaar, wat handig is voor iedere ondernemer. Want ondernemerschap stopt niet om 17.00u en Linda begrijpt dit volledig."


Linda denkt actief met ons mee en zorgt er voor dat wij ons kunnen bezighouden met ons dagelijkse werk, zonder dat wij ons druk hoeven te maken over onze administratie. En hebben we vragen dan reageert ze snel zodat je weer vlot verder kunt. Onze administratie laten wij met een goed gevoel aan haar over. Het inzetten van Linda (Dalin) was voor ons een hele goede keuze. Linda komt met goede adviezen waar je wat aan hebt. Bovendien is het altijd gezellig als ze komt, en dat is mooi meegenomen."
Frank en Karin Schijf - Disk Promotions VOF