Dalin

Financiële Dienstverlening

Dalin Financiële Dienstverlening

Linda van Meer
Oosteinderweg 1H
5247 WB Rosmalen

Telefoon: 06-285 640 37
Email: info@dalin.nl

Volg Dalin op LinkedIn

Over Dalin

Mijn naam is Linda van Meer en ik heb mijn bedrijf Dalin opgericht in 2004. Al 20 jaar ben ik werkzaam in de accountancy.

De afgelopen jaren heb ik naast mijn eigen onderneming bij grote- en kleine accountantskantoren gewerkt, waaronder bij KPMG Accountants NV tot september 2012 tot dat dit niet meer te combineren was met mijn werkzaamheden voor Dalin.

Sinds 2011 ben ik ook werkzaam binnen de bijzondere gemeenten van Nederland, de voormalige Nederlandse Antillen. Ik heb daar voornamelijk ervaring opgedaan met Bonaire en Curaçao.


Mijn werkzaamheden bestonden uit het begeleiden van ondernemers met de nieuwe fiscale wijzigingen en wetswijzigingen met betrekking tot de herindeling van 10-10-2010. Dat thema was tevens het onderwerp van mijn scriptie waarmee ik mijn opleiding aan de HEAO Accountancy in Breda heb afgerond in 2011 en waar ik tevens mijn titel bachelor of economics heb behaald.

Veel voldoening haal ik uit het contact met mijn relaties en ik vind het leuk om mee te denken. Bij vragen via telefoon of email ontvangt u geen factuur. Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn.

Linda van Meer